top of page
STICHTING KICVOP NEDERLAND
anbi.jpg
"Collaborating for better health and education in Uganda"

Stichting Kicvop Nederland is the Dutch foundation that wants to help KICVOP Uganda. Because it is situated in Holland and focused on Dutch help, this part of the page is done in Dutch. Please contact us if you would like to have more information about it.

 

Stichting Kicvop Nederland is een kleine stichting gevestigd in Nederland. KvK nummer:  66088089 RSIN: 856391025

De stichting is opgericht in mei 2016 door Jasmijn Knaapen, Michel Knaapen en Henk in 't Zand. Met z'n drieën en hopelijk met de hulp van vele meer willen zij KICVOP Uganda helpen een duurzaam verschil te kunnen maken in Kazo. 

 

Op dit moment zijn wij bezig met fondsenwerving voor het afvalproject van KICVOP Uganda. Voor meer info zie de koppeling hier beneden.

Ondertussen is het afval project in volle gang en hebben wij een volledige evaluatie gehad. Voor het volledige verslag ga naar project.

Hier vindt u de Nederlandse samenvatting.

Wil je gratis en voor niets ons mooie doel steunen?  Door op de link hiernaast te klikken verschijnt een overzicht van tientallen webwinkels, waaronder Bol.com, Coolblue en Zalando. Elke aankoop bij een van deze bedrijven levert ons een commissie op terwijl u zelf dezelfde prijs betaalt, het kost U dus niets extra!

Verder vindt u in dit gedeelte van de website ons beleidsplan, jaarverslagen en hoe u ons kunt helpen. 

bottom of page